Nieuwsbrief 3

14 september 2020


Stand van zaken verkoop

Op dit moment zijn 6 koop- en aannemingsovereenkomsten getekend en zijn we nog met een aantal optanten/geïnteresseerden in gesprek. Zodra 70% van de woningen is verkocht (momenteel zitten we al op 50%) kunnen we met de bouwvoorbereidingen starten.

Inloopdag

Op zaterdag 29 augustus jl. heeft de inloopdag plaatsgevonden. We hebben met verschillende mensen bij ’t Sprookjeshof aan tafel gezeten om de mogelijkheden te bespreken. Met een aantal zijn we naar de toekomstige bouwlocatie gelopen om ter plaatse het plan toe te lichten. Wij vonden het prettig om op deze wijze (én Coronaproof) met geïnteresseerden in contact te komen.

Niet alleen tijdens een inloopdag is er gelegenheid om in een persoonlijk gesprek informatie te krijgen en vragen te stellen. Danny Pellegrom maakt graag een afspraak op zijn kantoor of desgewenst bij u thuis.

Uitgelichte woning

In iedere nieuwsbrief lichten we woningen toe. In de vorige brief hebben we de seniorenwoning toegelicht. Maar….. de seniorenwoning is inmiddels omgedoopt naar Flexwoning.
Want er kan zoveel meer!

Onze Flexwoning biedt u de mogelijkheid om op de begane grond te slapen, baden en leven. Maar ook kunt u kiezen voor een zeer royale woonkamer en keuken (52 m²!) en twee ruime slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Extra werkkamer op de begane grond? Het kan allemaal in deze Flexwoning!

Voor deze Flexwoningen heeft de architect verschillende varianten op de indeling bedacht, zodat u flexibel bent in de keuze. Kies een indeling die past bij uw leven! Flexibel wonen, nu en in de toekomst!

Waarom een nieuwbouwwoning?

Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw energielasten aanzienlijk lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuw huis vaak comfortabeler, zeker bij deze woningen omdat u geniet van vloerverwarming en uitstekende isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten.

En wat ook erg fijn is…. u creëert een woning die volledig past bij uw leefstijl. U bent de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag met u mee! Kortom een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is goed geïsoleerd én u heeft garantie op de woning.

Heeft u interesse en wilt u weten welke woningen nog beschikbaar zijn? Bel dan met Danny Pellegrom op 06 – 16 98 29 44 of per mail danny@besteprijsmakelaars.nl.

                                                                     

« Terug
×