Nieuwsbrief 2

12 augustus 2020

Stand van zaken verkoop

Inmiddels zijn de eerste koop- en aannemingsovereenkomsten getekend. Ook zijn er enkele woningen onder optie en zijn wij met deze optanten in gesprek. Via social media en Funda wordt dit project onder de aandacht gebracht en dat levert goede reacties op.

Zoals in de eerste nieuwsbrief is aangegeven willen we binnenkort een inloop/verkoopdag organiseren. De datum hiervoor is inmiddels vastgesteld. Wij ontmoeten geïnteresseerden (en kopers) graag op zaterdag 29 augustus a.s. U bent van harte welkom tussen 13.00 en 15.00 uur in Pannenkoekenhuis ’t Sprookjeshof, Maasdijk 12 te Appeltern. Wij vertellen u dan graag persoonlijk wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden uw vragen. Desgewenst kunnen we met u naar de locatie lopen en ter plaatse het bouwplan toelichten. Wij hopen u op de 29e te ontmoeten!

In de eerste nieuwsbrief hebben we de twee-onder-eenkapwoningen en de vrijstaande woning uitgelicht. In deze nieuwsbrief brengen we graag de midden-, eind- en hoekwoningen en de seniorenwoningen onder de aandacht.

De midden- en eindwoningen

De midden- en eindwoningen (type C) bieden ruimte aan zowel starters als gezinnen. De woonkamer met open keuken heeft standaard een volledig glazen pui met loopdeur aan de achterzijde. Alle woningen hebben een houten berging in de achtertuin en zijn via een achterom bereikbaar. Met twee grote en een kleinere slaapkamer én een ruime zolderverdieping is dit een heerlijke complete woning!

De seniorenwoningen

De seniorenwoningen (type D) hebben het volledige woonprogramma op de begane grond. Een ruime woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en berging zijn zonder treden te bereiken. De ruime zolderverdieping is naar wens in te richten. Wilt u een hobbyruimte? Of een extra slaapkamer? Het is allemaal bespreekbaar.

De midden- en hoekwoningen

De ruime midden- en hoekwoningen (type E) zijn de XL versie van type C. Het verschil zit ‘m met name in de positie van de entree en het feit dat deze woningen een slag groter zijn. De hoekwoningen hebben standaard een garage! Ook de fraaie dubbele openslaande deuren zijn standaard. De tuinen van deze woningen liggen op het zuiden, heerlijk toch?

Heeft u interesse en wilt u weten welke woningen nog beschikbaar zijn? Bel dan met Danny Pellegrom op 06 – 16 98 29 44 of per mail danny@besteprijsmakelaars.nl.

Met vriendelijke groet,

Plein 2020 in Appeltern is een ontwikkeling van

« Terug
×