Nieuwsbrief 1

7 juli 2020

Verkoop is gestart!

Recent is gestart met de verkoop van 6 midden- en hoekwoningen, 3 seniorenwoningen, 2 twee-onder- eenkapwoningen en een 1 vrijstaande woning. Er zijn inmiddels verschillende opties verstrekt, de eerste kooptoezeggingen zijn gedaan en hiervoor worden de koopovereenkomsten opgesteld. Wij zijn tevreden met dit voorlopige resultaat en de positieve reacties op de woningen.

We lichten in deze nieuwsbrief graag de twee-onder-eenkapwoningen en de vrijstaande woning uit.

De twee-onder-eenkapwoningen hebben een prachtige ruime kavel met een zeer diepe achtertuin en zijn standaard voorzien van een garage. Bij deze woningen kunt u zowel tuin- als straatgericht wonen. Dus of uw keuken aan de voorkant of aan de achterkant van de woning komt, bepaalt u zelf!
Drie royale slaapkamers, een ruime badkamer en een hele ruime zolderverdieping maken deze woningen compleet!

De vrijstaande riante woning is door de bijzondere ligging, de karakteristieke kleur van de gevel, maar ook door de transparante erker uniek in het plan. De garage wordt standaard gebouwd en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook hier kunt u de keuze maken om de keuken aan de voorzijde of aan de achterzijde te plaatsen. Naast drie royale slaapkamers en een ruime badkamer is er op de 1e verdieping ook een separaat toilet. De 2e verdieping is ruim en naar eigen inzicht in de delen.

Heeft u interesse en wilt u weten welke woningen nog vrij zijn? Bel dan even met Danny Pellegrom op 06 – 16 98 29 44 of per mail danny@besteprijsmakelaars.nl.

Inloopdag op de locatie

Wij ontmoeten kopers van onze woningen graag persoonlijk. En als het even kan doen we dat op de toekomstige bouwlocatie. Het is fijn om te ervaren waar uw toekomstige thuis gebouwd wordt en wij willen u dan ook graag persoonlijk vertellen wat de mogelijkheden zijn en uw vragen beantwoorden. Er wordt op dit moment gewerkt aan de organisatie hiervan, dit zal half augustus plaatsvinden.

Wij zullen de exacte datum ook op onze website www.plein2020.nl melden.

Met vriendelijke groet,

Plein 2020 in Appeltern is een ontwikkeling van:

« Terug
×